Føler mig mentalt parat, afslappet ved kørsel

Under en periode hvor jeg var stærk stresset grundet dødsfald i nær familie og optakt til skilsmisse, opstod der akut angst, når jeg kørte bil. Angsten kom primært ved behov for overhaling og kørsel over broer. Angsten blev forstærket i føre med dårlig sigtbarhed og ved kørsel i mørke. Med tiden blev det sådan, at tanken om angsten kom til at fylde allerede før en køretur.

Jeg havde prøvet forskellige behandlingsformer herunder besøg hos psykolog, hypnose via app, mindfulness og masser af sport/motion.
Disse tiltag havde blandet positiv effekt på problemet, som desværre aldrig forsvandt, hvorfor angstanfald pludselig kunne opstå.

Resultat efter mit forløb ved Katja:

Afslappet følelse ved kørsel, ingen negative tanker før kørsel og en mental parathed til at imødekomme de negative tanker om angsten.
Jeg er meget positiv overrasket over effekten af den behandling, som jeg modtog hos Katja.

Om forløbet:

Efter en grundig snak med Katja, aftalte vi et forløb med 4 sessioner.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle eller kunne forvente, jeg har aldrig været i hypnose før. Var måske også en smule skeptisk, men jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville stille spørgsmål ved hypnosens virkning og i stedet imødekomme behandlingen med åbent sind. Allerede efter den første session mærkede jeg en positiv effekt, som jeg havde svært ved at tro på.

Jeg oplevede gennem de 4 sessioner, at Katja var meget fokuseret på at hjælpe mig, at hun var velforberedt og at resultatet af behandlingerne talte for sig selv. Under disse sessioner oplevede jeg, at min krop reagerede voldsomt på de følelser, som Katja gennem hypnosen fremkaldte, hvilket virkelig overraskede mig.

Min oplevelse af at køre bil er nu, at jeg er rolig, afslappet og altid kan berolige mig selv gennem en simpel, men meget virksom metode, jeg lærte i hypnosen. Ydermere, på grund af de ting, vi arbejdede med og de følelser, der var bundet op i angsten, fik jeg løsnet op for nogle gamle mønstre og tanker. Virkelig tømt rygsækken for nogle negative følelser, jeg havde slæbt rundt på længe.

Det er utrolig befriende at slippe for denne angst, ”som jeg som mand”, har fundet meget nedværdigende – jeg føler mig virkelig glad og lettet.

At jeg efter forløbet har fået en fartbøde i forbindelse med en overhaling, er vist det bedste bevis for, at jeg er ‘kureret’.

/Mandlig klient, København