Endelig glæder jeg mig til familieferie

Problematik: Angst for at tage på ferie samt at være væk fra hjemmet for længe ad gangen
Resultat: Kan nu igen rejse med glæde og ro, kan se frem til sommerferien med familien

Efter en ferie i Egypten, hvor jeg blev syg og indlagt på et privathospital, hvilket var en rigtig grim oplevelse, har jeg fået angst for at komme på ferie eller bare det at komme hjemmefra, mere end et par dage ad gangen. Noget måtte ske… derfor tog jeg kontakt til Katja. Hvilket jeg ikke har fortrudt! Katjas måde at få mig i hypnose på og hendes rolige væremåde, følte jeg mig helt tryg ved.

Jeg fik 3 behandlinger i alt. Det er nu 4 måneder siden og jeg har været i London i 3 dage, uden problemer. Sommerferien er bestilt og jeg glæder mig for første gang i 5 år til at rejse med min familie.

Tak Katja, du er guld værd!

/Klienten ønsker at være anonym, Syddanmark