fbpx
Behandling af depression2019-05-19T13:17:48+02:00

Behandling af depression

Det kan virke utrolig stærkt og forløsende, når årsagen til den deprimerede følelse dukker frem af tågerne og vi får belyst den, arbejdet med den og til slut opløst den. Hvis du er deprimeret, kender du symptomer som følelsen af modløshed, apati, træthed, dårligt søvnmønster, energiløshed, nedsat sexlyst og/eller lavt selvværd. Alt synes håbløst og du kan ikke tage dig sammen til særlig meget.

Hvis du går på arbejde, tager det muligvis al din energi og lidt til! Hvilket gør, at du ikke rigtig orker noget, når du kommer hjem. Du kan ikke finde glæden ved at være sammen med familie og venner.

Behandling af depression uden medicin

Gennem hypnosen arbejder vi med at finde årsagen til din depression. Der er ingen symptombehandling, vi finder helt tilbage til kernen i din tilstand og opløser den.

Hypnoterapi er et effektivt værktøj og en seriøs metode til at behandle depression. Du får positiv forandring og kan pludselig igen kan mærke dig selv.

Vi fjerner det filter, der har været mellem dig og dine omgivelser, og efter forløbet vil du opleve ro og afslapning i krop og sind.

Det kan virke utrolig stærkt og forløsende, når årsagen til den deprimerede følelse dukker frem af tågerne og vi får belyst den, arbejdet med den og til slut opløst den.

Bliver du behandlet med antidepressiv medicin, er dette ikke en hindring for et hypnoterapiforløb. Jeg anbefaler altid, at du tager kontakt til din læge, når du starter i et forløb hos mig. Det er vigtigt, at lægen tages med på råd i forhold til dit forløb og med henblik på en mulig udtrapning af medicinen.

Et plus ved hypnoterapi er, at der ingen bivirkninger er.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

Tidligere klienter fortæller…