fbpx
Behandling af rideangst2021-05-24T14:45:24+02:00

Behandling af rideangst
med hypnose

Behandling af rideangst starter med at give dig større ro og anvendelige teknikker, så du allerede efter første session kan berolige dig selv bedre. Du vil opleve, at lysten til at ride vender tilbage.

  • Slip angsten

  • Ro i din krop

  • Tryghed ved hesten

Slip panikken og få kontrollen tilbage

At have udviklet en angst for at ride kan gøre en meget ked af det og frustreret.

Måske har du selv hest eller pony. Måske har du redet i flere år helt uden problemer. Du har måske endda stillet op til stævner, hvor det er gået godt.

Mange oplever ulykker eller fald i omgangen med heste. Og ofte kommer man over det og kommer videre.

Men nogle gange sker der noget, der sætter sig fast i en. Pludselig dukker der panik op i kroppen, når man skal ride eller være i nærheden af hesten. Og man bliver urolig i hovedet af bekymrede tanker.

Jeg kender selv den kæmpe glæde ved ridning, da jeg som barn og ung havde egen hest og red rigtig meget. Vi boede på landet, hvor vi i perioder havde op til 9 heste/ponyer. Og ja, jeg har selv prøvet at blive kastet af mange gange. Har redet på heste, der blev bange og løb løbsk. Så jeg kender en del til, hvordan der kan opstå paniksituationer i omgangen med heste.

Men jeg kender også den store kærlighed til det skønne dyr. Til tilliden og følelsen af samhørighed med sin hest. Til den fuldkommen frie følelse af en lang galoptur henover en stubmark.

Så jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at genvinde roen indeni til helt bogstavligt at “komme op på hesten” igen.

“Det var helt vildt underligt men også fantastisk, for jeg var ikke nervøs for at komme op på ham overhovedet. Og når han lavede underlige ting eller blev tvær, bevarede jeg roen og fik selv klaret problemerne og redet videre.

Jeg er overrasket over hvor hurtigt det har hjulpet og hvor markant en forskel der har været bare efter en gang. Så mange tak for hjælpen, jeg glæder mig til at arbejde videre med det.

/Kvindelig klient, 20 år

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

“Jeg kunne til sidst ikke have en eneste ridetur uden, at jeg overvejede at stige af eller begyndte at græde… jeg var SÅ bange.

Efter jeg har været i hypnose 2 gange, har det virkelig hjulpet! Jeg ville aldrig kunne have håndteret de to stævner, vi har været til siden.

Jeg har virkelig rykket min selvtillid, og jeg er så glad for, at det endelig lykkedes.”

Læs gerne hele udtalelsen her

/Kristine, 14 år

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER