Jeg er dig meget taknemmelig

… skriver en kvindelig klient til mig efter sine 4 sessioner. Og jeg har fået lov at gengive hendes ord her:
Fordi jeg døjede med mistrivsel efter traumatiske oplevelser i min ungdom, anbefalede en god ven mig at opsøge Klinge Hypnoterapi.
Katja Klinge havde forinden kureret min vens datter for en række fobier.
Jeg var mildest talt skeptisk. Jeg opfattede hypnose som det ultimative kontroltab, hvilket jeg ikke havde lyst til at udsætte mig selv for.
Ikke desto mindre ringede jeg en dag til Katja for at høre mere om metoden og bede om en vurdering af mulighederne for at hjælpe mig. Herpå indvilgede jeg i at prøve at lade mig hypnotisere. Til min store overraskelse var det en meget behagelig og tryg oplevelse. Det føltes som at hvile og drømme sødt, og jeg takkede ja til et forløb med yderligere tre sessioner.
Forløbet har hjulpet mig enormt meget. Katja har gennem kyndig vejledning til en søvnlignende tilstand hjulpet mig af med dårlige vaner og uhensigtmæssige reaktionsmønstre. Efter bare fire sessioner har jeg genfundet en mere umiddelbar glæde og større tro på mig selv.
Hvis du her tænker, at det lyder for godt til at være sandt, kan jeg kun sige: Prøv det. Det er som en drøm!

/Kvindelig klient, ønsker at være anonym