Firmaløsninger

Lederen

  • Står du overfor et skifte i din arbejdssituation?
  • Har du brug for at være ekstra fokuseret på en opgave?
  • Har du udfordringer med stress og præstationsangst?
  • Har du brug for at stå stærkere og mere tydelig som leder?

Som en del af din og dine medarbejderes trivsel og performance, tilbyder jeg firmaløsninger, hvor jeg sammen med den enkelte lægger en plan for sessioner i forhold til den aktuelle problematik.

Medarbejderen

Tænk at kunne slippe bekymringer, angst og tankemylder, så du kan passe dit arbejde ordentligt og have ro i sindet i din fritid.

Work-Life Balance kan understøttes med hypnoseterapi.

For har du ro i tankerne og kan trække vejret ned i maven, kan alle aspekter af dit liv bedre gå op i en helhed. Uden at du føler dig presset eller stresset.

At du trives og føler personligt velvære er vigtigt, hvis du skal performe og være til stede. Uanset, om det er på arbejdet, i familien eller i din fritid.

Til gavn for dig – og til gavn for virksomheden!

Se eksempler nedenfor, hvor hypnoterapien har betydelig gavnlig effekt.

Stress

En person kan være negativt blokeret med mange tanker (tankemylder) og let til bekymringer. Det giver ofte en følelse af ikke at gøre sit arbejde godt nok, selvom det måske slet ikke er tilfældet!

Dette kan ende i en oplevet følelse af stress, der både nedsætter arbejdsglæde og indsats. Som igen kan føre til en sygemelding, hvis den nedadgående negative spiral fortsætter.

Gennem et forløb med hypnoseterapi løser vi op for gamle følelsesmæssige blokeringer, så personen vil opleve et nyt og mere positivt selvværd. Man slipper bekymringerne og sover ofte også bedre om natten.

Det bliver nemmere at overskue sit arbejde, håndtere sine opgaver og være til stede, ikke kun fysisk, men også mentalt.

Præstationsangst

At skulle præstere noget foran andre, ved for eksempel præsentationer eller ved møder, kan for nogle være meget angstprovokerende! Ofte gør personen mange overspring eller afledningsmanøvrer for at undgå det.

Det kan være personer, andre omtaler som personer med ”styr på det” og ”med stor selvtillid”. Det er ikke altid, personen har samme opfattelse af dette. Vedkommende kan have en egen-oplevelse af usikkerhed og lavt selvværd.

En person, der oplever det meget angstprovokerende at være ”på” foran andre, kan få stor gavn af hypnoterapi.

Gennem hypnoterapien finder vi ind til årsagen for denne angst, opløser den og danner nye mønstre og overbevisninger. Personen får teknikker med til at berolige sig selv og føle ro indeni.

Efter 3-5 behandlinger vil personen have en helt ny og positiv tilgang til dét at skulle præstere noget foran andre mennesker.

Flyskræk

Nogle ansatte er ofte ude at flyve i forbindelse med deres arbejde. Og det kan være meget bekymrende og decideret skræmmende for nogle mennesker at skulle op at sidde i en flyver!

De ligger søvnløse i flere nætter op til, får hjertebanken ved tanken om turen, har det dårligt og er meget nervøse. Det nedsætter deres livskvalitet og dermed ofte deres arbejdsindsats, fordi nervøsiteten flytter fokus og energi fra arbejdet.

Gennem hypnoterapien arbejder vi målrettet med at opløse denne angst, der kan være udløst af situationer, der ligger langt tilbage i personens liv. Personen vil have en helt ny oplevelse af dét at flyve, når forløbet med hypnose er slut.

Nogle gange kræves der kun 2 sessioner til at opløse flyskræk. Jeg giver værktøjer med til at forstærke den rolige følelse.

Det anbefales, at forløbet lægges så kort tid som muligt før en kommende rejse.