Svært at styre mit temperament

Jeg kontaktede Katja, da jeg har haft svært ved at styre mit temperament: Jeg var ofte sur og udadreagerende med hårde ord. Jeg kunne også finde på at kaste med ting og følte mig tit træt og uden overskud.
Når min kæreste ville putte om aftenen, stod jeg tit ud af sengen, fordi jeg ikke kunne være i den nærhed.
Jeg skammede mig over at reagere som et lille barn.
Da jeg var lille og yngre oplevede jeg tit at få min vilje gennem vrede, så det blev et reaktionsmønster for mig. Jeg levede også et omtumlet liv som helt ung, det kunne være endt i en “forkert bane”. Det gjorde det heldigvis ikke, jeg har et godt job i dag.
Mine reaktioner betød, at min kæreste havde enormt svært ved at have tillid til mig og sagde direkte, at hun ikke ville have et barn med mig, hvis ikke jeg fik styr på min korte lunte.
Jeg har gået til psykolog flere gange, men det var som om, at de ting, jeg fik med mig hos psykologen kun virkede, mens jeg gik der. Det holdt ligesom ikke i længden.
Så derfor kontaktede jeg Katja. Og det blev et vendepunkt.
Efter bare 4 behandlinger er det hele vendt: Jeg er glad og meget mere rolig. Jeg føler, jeg kan overskue ting, der før kunne slå mig ud af kurs. Både på arbejdet og derhjemme. Jeg er ikke så træt mere og kan bede andre om hjælp i stedet for at føle, jeg “står med det hele selv”.
Min kæreste kan putte sig ind til mig om aftenen – og det kan jeg være i nu.
Det bedste af det hele: Under forløbet hos Katja kom den store nyhed – jeg skal være far! Nu kan jeg blive en far, der er nærværende og som vægter familien højere end sit arbejde. Jeg glæder mig til at være ordentligt til stede for min lille familie.
PS: Jeg tabte mig også lige 4 kg. i processen, smiler.
Tak for hjælpen, Katja, det har betydet utrolig meget for mig.

/Mandlig klient, 26 år, Fredericia (ønsker at være anonym)