Fysisk berøringsangst behandling

Gennem hypnoterapien arbejder vi med dine følelser omkring berøring og med de overbevisninger og mønstre, du har dannet dig gennem tiden. Og som gør det sværere og sværere at have et “normalt” kærlighedsliv.

Gennem samtale og hypnose finder vi sammen stille og roligt ind i problemets oprindelse. Jeg hjælper dig med at om programmere dine gamle overbevisninger og mønstre, så du vil få et helt nyt, positivt syn på berøring. Du vil være mere afslappet og bedre i stand til at være i nuet, når berøringer opstår. Du vil føle dig gladere og have lyst på en naturlig måde.

  • find dig selv
  • Få kontrol over tankemylderet

  • Føl dig lettet og fri

Berøringsangst symptomer

At have problemer med, at nogen rører ved en eller at have det svært med at røre ved andre, kan have mange årsager: Måske fik du aldrig kærtegn som barn og led nærmest af hudsult (sult efter fysisk berøring og kropslig nærhed). Et barn, der ikke bliver kærtegnet af sine forældre, kan føle sig ikke-elsket og følelsen af ikke at være elsket følger barnet ind i voksenårene.

Måske voksede du op i et kaotisk hjem, hvor vold var en del af hverdagen, så du ikke har lært, hvordan berøring kan være nærende for dig.

Måske har du været udsat for fysiske overgreb, der har forvrænget billedet af berøring. Hvor du frygter intimitet og har angst for nærhed, fordi du kan mærke, at det påvirker dig negativt.

ette kan medføre, at du har problemer med at indgå i et kærligheds-/parforhold, fordi du har følelsen af, at du ikke ved, hvordan du skal være sammen med en anden person. Måske væmmes du ved tanken om berøring. Eller du indgår i forhold, der er voldsomme, og hvor almindelig, kærlig berøring ikke er til stede.

Mine unge klienter, der har problemer med, at andre rører ved dem, har ofte opdaget det til f.eks. gymnastik, dans eller ved kontaktsport. De kan mærke, at kroppen reagerer negativt ved berøringerne – og her er der slet ikke tale om, at der ligger nogen former for intimitet eller sex bag berøringerne. Men begrænsningen kan mærkes og har konsekvenser for deres præstationer og deres velbefindende.

Når vi skal arbejde med din udfordring omkring at give og modtage berøring, planlægger vi typisk 4 behandlinger. Det kan være en fordel at lægge en 5. behandling ca. en måned efter, hvor vi arbejder yderligere med at forstærke din positive forandring i forhold til området berøring.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG
LÆS OM PRISER

Jeg har været i hypnoterapi ved Katja. Jeg havde et masse angst og skam med fra min barndom bygget op omkring sex og berøring. Katja har ændret mit liv!

Jeg har selvfølgelig selv skulle arbejde en masse, men jeg var aldrig kommet så langt uden hendes hjælp. Jeg er utrolig taknemmelig for at have mødt Katja, er sikker på hun var den helt rette til at hjælpe mig

Tania M. Jensen

Katja har en særlig evne til at få en til at slappe af og føle sig tryg. Hun har givet mig nogle gode teknikker til, hvordan jeg selv kan håndtere det, når der er kaos i tankerne eller livet.

Tak for super afslappende og afklarende oplevelser. Jeg kan klart anbefale Katja.

/Anette, Fredericia