Glæde, afklaring og mod via tilgivelse

Ønske om at genfinde mere glæde og mod i hverdagen, arbejde med tilgivelse.
Opnåede ro, afklaring, selvindsigt og evne til at være i nuet.

For mig var hypnose helt nyt og meget ukendt. Men sammen med Katja følte jeg mig tryg og klar til en ny, lærerig oplevelse. Katja fortalte mig altid, hvad der skulle foregå, og det var altid ud fra, hvad jeg ønskede at arbejde med og opnå gennem hypnosen.

Rammerne omkring mig var altid i orden, og Katja sørgede for, at jeg lå godt og varmt. Hendes rolige stemme og instruktioner viste vejen for en vellykket oplevelse. Jeg opnåede meget med hypnosen: Jeg fik svar på nogle af mine spørgsmål, jeg fik værktøjer at arbejde med og fik puttet ting i ned i de rette “kasser”.

Jeg vil til enhver tid anbefale hypnosen hos Katja, hvis man gerne vil opnå ro, svar og en øvelse i at være i nuet med en mere afklaret selvindsigt. Alt blev behandlet med en empatisk, diskret tilgang, hvor jeg følte mig hørt, opmuntret og respekteret.

/Hamsa Ka-koush, Fredericia