Det var som at tage på eventyr ind i sig selv

Efter en lang periode med vedvarende stress og afmagt, udviklede jeg angst som frarøvede mig min frihed og lyst til noget som helst.

Det at gå til en psykolog gav mig ikke den store indsigt. Det var for mig tid til at prøve noget nyt, derfor henvendte jeg mig til Katja.

Den første gang jeg skulle møde Katja, var jeg ramt af panik og tvivl, men dette ændrede sig hurtigt efter et par minutters snak. Jeg følte mig mødt med åbne arme. Katja sporede sig hurtigt ind på de ting som gik mig på, og jeg følte mig tryg og hørt.

Spændingen og nervøsiteten omkring hypnosen var stor, men det var som at tage på eventyr ind i sig selv, og se tingene fra et neutralt perspektiv.

Hypnosen har løsnet og åbnet op for en masse gode ting i mig, og har fået mig til at opdage nye sider af mig selv, samt imødekomme nogle af de ting jeg har undertrykt.

Jeg er siden mine 4 behandlinger blevet mere bevidst om mine grænser, hvad der trigger mig og min angst. Behandlingen har fjernet store dele af angsten, som har bygget sig op i mange år.

Det har åbnet en masse nye døre og positive ting at arbejde med. For mig har det været 4 spændende og behagelige behandlinger, og jeg synes helt klart at flere burde prøve det.

//Maksim, 30 år, Fredericia