fbpx
Hypnoterapi behandlinger2019-05-19T13:18:06+02:00

Hypnoterapi behandlinger

– med hypnoterapi guides du i en positiv retning

Mange oplever, at eksempelvis ubehag eller smerter i kroppen aftager eller forsvinder helt i terapiforløbet – forandringer forstærker hinanden.

Hypnoterapi behandling er bygget trinvist op og er en metode indenfor hypnose, der har vist sig yderst effektivt, når vi har at gøre med alle former for tilstande, der bunder i såkaldt negative følelser som angst, vrede og ked-af-det-hed.

Følelser

Følelser har et formål. De skal få os til at reagere instinktivt på situationer og ting, vi oplever. Ofte for, at der ikke skal ske os noget

Hvornår virker hypnoterapi behandling?

Næsten alle typer af problematikker kan behandles gennem hypnoterapi. Og alle personer, der ønsker forandring i deres liv, kan få gavn af denne form for terapi. Alle personer med normal intelligens, der er i stand til at koncentrere sig og følge simple instruktioner, kan have stor glæde af hypnoterapi.

Følelser har et formål. De skal få os til at reagere instinktivt på situationer og ting, vi oplever. Ofte for, at der ikke skal ske os noget.

Tit kobler der sig en kropslig reaktion på følelsen som for eksempel hjertebanken, en “knude i maven”, en følelse af at halsen snører sig sammen eller gråden ligger lige under overfladen…

…og oplever vi en lignende situation senere i livet, vender den samme følelse tilbage i kroppen.

Nogle gange kraftigere end første gang. Og dermed begynder der at ske koblinger mellem oplevelser og kropslige reaktioner, der kan fylde mere og mere. En dag er bægeret fuldt og pludselig føles det som om, at det flyder over.

Og vi kan ikke længere overskue, hvad der sker indeni os eller forstå, hvorfor vi reagerer så kraftigt på situationer og på noget, andre mennesker gør eller siger.

Følelser har et oprindeligt formål – det er måden, vores tanker og krop håndterer følelserne på, der er uhensigtsmæssig.

Behandling af negative følelser

Forestil dig, at en negativ følelse er en perle. De fleste af os kommer til verden med en snor uden sorte perler. Vi er glade og trygge og har mod på livet.

En dag oplever vi noget, der slår en knude på snoren og trækker en sort perle på snoren. Perlen lander på knuden. Nogle oplever det meget tidligt i deres liv, andre senere. Men alle går vi rundt med vores egen perlesnor, der kan være kort eller meget lang.

Senere negative følelser danner nye perler, der trækkes på snoren. Pludselig har vi en lang række perler, et virvar, som vi slet ikke kan finde oprindelsen på længere. Vi føler os frustrerede, irriterede, med “kort lunte”, triste, skyldbetyngede, angste, stressede, vi keder os og har en følelse af tomhed indeni. Og vi kan slet ikke finde ud af, hvorfor vi har det sådan. Vi ved slet ikke, hvordan vi skal få løsnet knuden, så de negative, sorte perler kan forsvinde fra vores liv igen.

Den negative spiral

Føler du, du sidder fast i en nedadgående negativ spiral. En spiral, hvor tingene bliver værre og værre, føles mere og mere uoverskuelige?

Hvor bægeret er fuldt? Hvor der blot skal små afbrydelser og forstyrrelser til, førend hele læsset vælter og du bliver opfarende, irriteret og frustreret. Eller ked af det og sidder med en følelse af, at du ikke er god nok og har gjort noget forkert.

Hypnoterapi er yderst effektivt til rygestop. Med fokus på at din lyst til at ryge skal forsvinde. Og rygere der måske har røget lige siden de var teenagere, stopper med at ryge

Opnå et vægttab gennem hypnose på typisk 4-5 behandlinger. Ofte lægges den sidste behandling en måneds tid efter de andre og der samler op på forløbet og forstærke den positive forandring

I et forløb med hypnoterapi finder vi ind i årsagen til dit lave selvværd. Ingen kom til verden med et lavt selvværd.

Gennem behandlingerne arbejder vi med at finde årsagen til din depression. Der er ingen symptombehandling, vi finder helt tilbage til kernen i din tilstand og opløser den.

Behandling af tvangstanker starter typisk med at give dig nemme og effektfulde værktøjer, så du allerede fra start lærer at berolige dig selv.Du vil opleve en evne til at slippe de tanker og vaner der fylder i din hverdag. Give dig mulighed for at mærke ro og glæde.