Mandlig klient ud af alkoholmisbrug

Bare fire behandlinger skulle der til for at få kontrollen over alkoholen tilbage og komme ud af mit alkoholmisbrug.

Gennem mange år har jeg opbygget et misbrug, som jeg til sidst måtte erkende havde taget overhånd, og var blevet til et problem, jeg ikke selv kunne løse. Efter lidt søgen på nettet tog jeg beslutningen om at prøve Hypnoterapi og fandt Katjas hjemmeside.

Ved første behandling overraskede det mig, hvor hurtigt jeg fik tillid til Katja.

Tilliden gjorde, at jeg turde være åben omkring mine problemer og mit liv. Samtaledelen før og efter hypnosen var, lige som hypnosen, meget udbytterig.

Efter fire behandlinger er en tung byrde blevet løftet af mine skuldre! Der er blevet “rodet op” i gamle følelser/forhold/hændelser, som har givet mig en forståelse for, hvorfor ting er sket, og at jeg ikke har været den afgørende faktor for tingenes tilstand.

Katja er en meget dygtig hypnoterapeut.

Hun formår at skabe tillid (på utrolig kort tid), og hun fik mig til at åbne op og få sat ord på ting og hændelser, jeg aldrig tidligere har sat ord på.

Jeg har overvundet mit misbrug og føler, at jeg har 100% kontrol over alkoholindtagelsen.

Katja, mange tak for det!!!

/Klienten ønsker at være anonym