“Du sagde, jeg var stærk indeni, det hjalp mig”

En ung pige opsøgte mig i starten af 2018 med blandt andet angst for at være alene, mareridt med ”mørke mænd” og med en baggrund i et meget konfliktfyldt hjem. Det var svært at holde koncentrationen i skolen pga. hovedpine, uro og indre stresstilstand. Det lykkedes heldigvis at færdiggøre 10. klasse og til sommer blinker studenterhuen, når HF færdiggøres.

Den unge pige, der i dag er 19 år, ønsker at være anonym. Hun sendte for nylig en opdatering, da hun gerne vil dele sin historie med andre unge mennesker, der synes, livet kan være hårdt. For hun vil gerne vise, at selvom hun fortsat arbejder med sig selv – og selvom tingene stadig er hårde indimellem – så er der hjælp at hente og håb forude.

Jeg var 17 år, da jeg startede hos Katja. Jeg kom med en rygsæk fyldt med problemer, pga. en vanskelig opvækst. Katja hjalp mig med at få en større tro på mig selv, så jeg i dag handler, i stedet for at være passiv. Jeg deltager også mere aktivt i det sociale liv nu.

Katjas behandlinger har hjulpet mig til at klare skærene til i dag, hvor jeg bor i egen lejlighed, har klaret 10. klasse og snart er færdig med HF.

Katja har betydet meget for, at jeg har fundet en styrke indeni mig selv, som jeg har brugt, når det var nødvendigt. Jeg har også fundet mine ressourcer frem, som jeg jo har haft hele tiden – men som var svære at få øje på, uden hjælp.

Jeg er slet ikke færdig med at få “ryddet op”, jeg har blot en lille pause nu. Jeg vil benytte mig af Katja igen, når jeg er klar til at tage de næste skridt videre.