Overvandt frygt med din hjælp

Mail fra Pernille, juli 2019:

Hej Katja

I can’t believe it, but i did it!! Jeg skriver denne mail til dig lige nu, mens jeg sidder i flyveren og har den vildeste optur over, at jeg gjorde det! Jeg overvandt min flyskræk med din hjælp, og nu har jeg ikke bare klaret det, men faktisk klaret det til bravour – uden hjælp fra andre, uden frygt – bare med ro, glæde over ferien og den fuldstændigt uovervindelige følelse af at have overgået sig selv!

Jeg glæder mig vanvittigt til at se alt det smukke, ferien har at byde på.

Ha den dejligste sommer og tusind tak for alt det, du har gjort for mig, jeg havde ikke kunne gøre det uden dig.

Udtalelse fra Pernille, juni 2019:

Første gang, jeg talte med Katja i telefonen for at afstemme behov og forventninger, kunne jeg allerede dér mærke hendes energi og høje faglighed. Jeg havde en flyskræk, som jeg var sikker på, var groet fast på mig, og som jeg aldrig skulle slippe af med igen. Jeg gik til gengæld derfra med en AHA-oplevelse og fornyet energi og mod.

Uanset, om man anser hypnose for “alternativ behandling” eller ej, behøver man intet andet end at overlade sin indre stemme til Katja og tro på sig selv. Jeg kom af med min flyskræk og HVIS JEG KAN, SÅ KAN ALLE!

Jeg vil til hver tid anbefale Katja Klinge til alle, også selvom man kun overvejer én session hos hende. Man får så meget ud af det!

/Pernille, 27 år