Det bedste jeg har gjort!

Villads havde meget svært ved at sidde stille og koncentrere og fordybe sig i længere end 10 min af gangen.
Han klagede rigtig tit over mavesmerter og havde svært ved at komme af med sin afføring. Jeg valgte at søge hjælp ved Katja, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort!

Da vi kom til Katja første gang var det lige inden en indlæggelse på 2 uger, hvor Villads skulle gennemgå en masse undersøgelser og prøver osv. Villads havde meget lavt selvværd, og jeg ville rigtig gerne ruste ham til, han skulle indlægges og igennem nogle lidt trælse ting.

I starten af sessionen var vi som forældre med inde ved Katja, men efter lidt tid følte Villads sig tryg nok til at være der alene sammen med Katja. Vi kom ind for at være med i slutningen også, og vi kunne tydeligt mærke på Villads, at han havde haft en god oplevelse derinde.

Villads og jeg blev indlagt og under indlæggelsen brugte vi en hypnose lydfil fra Katja til at skabe stunder til ro, da Villads var meget oppe at køre inde på sygehuset. Da vi kom hjem og maven var i bedring, bad jeg om en session mere hos Katja, så Villads kunne få endnu mere gavn af det. Villads havde også en tendens til at blive meget frustreret og hidse sig voldsomt op, og det var dette jeg gerne ville have hjælp til, så Villads kunne takle det bedre.

Jeg er helt overbevist om, at Katja har hjulpet Villads til at tro meget mere på sig selv samt givet ham mere ro i sin krop ved at give ham nogle rigtig gode redskaber, han kan gøre brug af.

Villads’ klasselærers første kommentar efter, at han havde været hjemme i en uge i skolen efter indlæggelsen, var også, at han var en helt anden dreng. Han var meget bedre til at sidde stille og kunne koncentrere sig meget bedre og i længere tid af gangen. Vi oplever stadig Villads’ vredesudbrud, men der er blevet længere imellem dem.

Det er helt fantastisk, så dygtig Katja er til at få børns tryghed og loyalitet. Man er som forældre helt trygge ved at overlade sin guldklump i hendes hænder. Villads nævner tit Katja og snakker rigtig positivt om hende, og han har været hos hende to gange.

/Jane Engelbreth Yderholm, mor til Villads på 7 år, Børkop

Input fra Katja

Første gang Villads var hos mig, sad han og tegnede, mens vi talte sammen om, hvordan han har det. Han havde tegnet et næsehorn. Så begyndte vi at sætte ord på, hvordan det føltes at være Villads, ud fra tegningen. Og jeg fik lov til at skrive, hvordan han havde det bl.a. i hovedet og i maven, og hvordan han blev øm og træt i benene, når det gjorde ondt i maven. Vi gav følelsen i maven en farve: Rød er forfærdeligt, orange er mellem og grøn er rigtig godt. De farver anvendte jeg senere i hypnosen, da de nu gav mening for Villads.

Da Villads var hos mig 2. gang, tegnede han igen: Denne gang en glad og skøn tegning af Raffi, som han har haft hos sig inde ved mig. Og han var pavestolt over selv at kunne skrive Raffis navn på tegningen 🙂

Jeg er så heldig, at Villads og Jane har givet mig lov til at fortælle Villads’ historie samt bruge hans tegninger. Han er en fantastisk dreng 🙂