Kontakt Klinge Hypnoterapi

KLINGE HYPNOTERAPI
KØBMAGERGADE 103
7000 FREDERICIA

Tlf. 20 924 429

Da det er vigtigt for mig, at du får den bedste og mest personlige behandling, ønsker jeg altid at tale med dig i forbindelse med booking af tider. Udfyld formularen og jeg kontakter dig.

OBS!! Ift. Coronavirus · COVID-19: Jeg tager alle forholdsregler i form af god tid ml. behandlingerne til rengøring, jeg bærer maske under hypnosen, vi holder afstand under samtale, der er ikke unødigt ophold i venterummet og jeg afdækker alle sidde- og liggeflader med klæde, der vaskes efter hver klient. Som klient bedes du komme til den aftalte tid for at undgå ophold i venterummet, anvende toilettet mindst muligt, hoste i ærmet samt holde afstand. Lad mobilen blive i lommen. Er du det mindste syg, bedes du aflyse din tid, så finder vi en ny til dig (u/b).

Sammen passer vi godt på dig og dine samt på mig og mine.

Tjek gerne min Facebookside for løbende opslag: @klingehypnoterapi


Find vej

Klinge Hypnoterapi ligger i Kanalbyen ved havnen i Fredericia, på Købmagergade. Er du i bil, parkerer du på P-­‐pladsen ved hjørnet Oldenborggade/Købmagergade. Det er gratis og uden tidsbegrænsning. Derfra spadserer du over kanalen og hen til de 4 ombyggede containere, hvor min klinik ligger i Flexboxen nederst til venstre. Du bedes tage ophold i venteafdelingen, hvor der er kaffe og te til fri afbenyttelse. Der er skiltning både udenfor, og når du kommer ind.

Jeg henter dig, når sessionen starter.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

VEJVISNING KLIK HER