Kontakt Klinge Hypnoterapi

KLINGE HYPNOTERAPI
SJÆLLANDSGADE 40, 7000 FREDERICIA

Tlf. 20 924 429

Jeg glæder mig meget til at byde dig hjerteligt velkommen.
Da det er vigtigt for mig, at du får den bedste og mest personlige behandling, ønsker jeg altid at tale med dig i forbindelse med booking af tider. Udfyld venligst formularen og jeg kontakter dig.

KLINGE HYPNOTERAPI
SMAKKEGÅRDSVEJ 71C, 2820 GENTOFTE

Tlf. 20 924 429

Jeg er i klinikken mandage i lige uger og glæder mig til at byde dig hjerteligt velkommen.Da det er vigtigt for mig, at du får den bedste og mest personlige behandling, ønsker jeg altid at tale med dig i forbindelse med booking af tider. Udfyld venligst formularen og jeg kontakter dig.


Sjællandsgade 40

FREDERICIA

Klinge Hypnoterapi ligger i Sjællandsgade 40, i et rødt murstens-byhus med en grøn hoveddør. Klinikken ligger i centrum af Fredericia, i gå-afstand fra stationen (1 km.). Det er gratis at parkere lige overfor klinikken. Hvis der ikke er ledige pladser, er der p-muligheder i bl.a. Vendersgade. HUSK at stille p-skiven! Du bedes komme til aftalt tid for at minimere ophold i venterummet. Der er toiletfaciliteter i klinikken.

Gå venligst ind ad hoveddøren uden at ringe på. Døren er åben.

Når sessionen starter, henter jeg dig. Jeg glæder mig til at se dig og byde velkommen.

GENTOFTE

Klinge Hypnoterapi ligger på Smakkegårdsvej 71C, der huser klinikfællesskabet Heartfull Health. Klinikken ligger 800 m. fra Gentofte Station og 2 km. fra Bernstorffsvej Station. Det er gratis at parkere foran bygningen eller på selve Smakkegårdsvej. Du bedes komme til aftalt tid for at minimere ophold i venterummet. Du går gennem gangen og videre ind i venterummet eller gerne ud i haven, hvis vejret er godt.

Der er toiletfaciliteter i klinikken.

Når sessionen starter, henter jeg dig.

Jeg glæder mig til at se dig og byde velkommen.

VEJVISNING KLIK HER