fbpx
Behandling af Lavt selvværd2019-05-19T13:17:50+02:00

Lavt selvværd behandling

At have lavt selvværd er utrolig hæmmende i mange situationer og i næsten alle de relationer, du indgår i. Er du en genert person med et lavt selvværd, gør du dig sikkert mange tanker om, hvad andre tænker om dig. Tanker om, hvad du skulle have sagt eller gjort anderledes i bestemte situationer.

Et forløb omkring lavt selvværd er typisk 3-5 behandlinger. Det afhænger meget af, hvor det lave selvværd stammer fra, om der kræves op til 5 behandlinger. 

  • du bliver lige præcis, som du skal være

  • bliv glad og lettet
  • bliv modig

Hvad tænker andre om mig?

Du bekymrer dig og har måske kun få venner, som du kender godt. For det er svært at møde nye mennesker og indgå i nye relationer. Måske er dit lave selvværd hæmmende for dig i forhold til studier og arbejde, fordi du tvivler på dine egne evner. Og du får sjældent sagt fra i situationer, hvor det ville have været berettiget.

Måske er du en af dem, der har meget svært ved at sige nej til andres krav og behov.

I et forløb med hypnoterapi finder vi ind i årsagen til dit lave selvværd. Ingen kom til verden med et lavt selvværd. Et nyfødt barn møder verden åbent og tillidsfuldt. Et lille barn klør på for at lære at gå, tale, cykle.

Vi finder ind til problemets kerne og finder ud af, hvor dit lave selvværd stammer fra. Derefter ændrer vi hele din overbevisning om, at du ikke er “god nok”, ikke kan finde ud af noget, eller skal leve op til andres krav og forventninger.

Vi rykker så at sige tandhjulene i underbevidstheden en tak eller mere, så hele mønsteret omkring dit selvværd ændrer sig til et optimistisk og positivt udtryk.

Du vil ændre din grundopfattelse af dig selv og vide, at du er unik og lige præcis, som du skal være. Netop fordi, du er DIG.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

Katja har en særlig evne til at få en til at slappe af og føle sig tryg. Hun har givet mig nogle gode teknikker til, hvordan jeg selv kan håndtere det, når der er kaos i tankerne eller livet.

Tak for super afslappende og afklarende oplevelser. Jeg kan klart anbefale Katja.

Anette - Fredericia

Jeg har sådan en forårsfornemmelse indeni, lidt overdrevet glad, som når hestene løber afsted ude på folden.

Anonym

Jeg fik zoomet ud og adresseret mine reaktioner. Det lærte mig at skille tingene ad, i stedet for at tage alting ind

Anonym