fbpx
Mest for mænd2020-11-04T18:23:53+01:00

Mænd og hypnose

Effekten af terapi i hypnose er gennemgribende og hurtig: Efter 1. behandling vil du allerede mærke, hvordan dit mindset forandres. Du oplever, hvordan du tager kontrollen tilbage over dine tanker og dine reaktioner. Du får virksomme teknikker, der hjælper dig på vej til din positive forandring

 • Tålmodighed

 • Fokus

 • Selvværd

Kunne du tænke dig at være mere glad?

Med en vis interesse, men også maskulin skepsis, valgte jeg at prøve hypnoterapi. Langtidsvirkningen af hypnosen har i dén grad ændret ting i mit liv, med en tydelig forbedret livskvalitet til følge… Det er aldrig for sent, men jeg ville ønske jeg havde gjort det for mange år siden

Sådan skriver en mandlig klient efter sit forløb på 3 behandlinger.

Mange mænd har lært fra de var helt små, at de skal være stærke og ikke græde over “småting”. At man skal op på hesten igen og videre.
Og hvad gør man så, hvis bægeret er fyldt, livet er svært at overskue, ens lunte er kort og man reelt føler, at det hele virker svært eller trist?

Spørg dig selv:

Er jeg sådan en, der…

 • Ikke kan styre mit temperament?
 • Er for utålmodig med mig selv og andre?
 • Lider af jalousi?
 • Ikke fortæller andre, hvordan jeg har det?
 • Har det svært med sex og erotik?
 • Altid sørger for andre, men glemmer mig selv?
 • Bokser med overvægt?
 • Har følelsen “jeg burde ta’ mig sammen…”?

Ønsker jeg hjælp til…

 • Større fokus på en opgave
 • At kunne koncentrere mig bedre
 • At fremstå mere sikker ved præsentationer
 • At tabe mig
 • At være en mere kærlig mand
 • At få større selvværd og højere livskvalitet
 • At slippe et misbrug, der har taget overhånd
 • At afklare, hvilke valg i livet, jeg skal træffe

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

Tillid

Som klient skal du forvente, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at opbygge et tillidsrum mellem os, så du kan føle dig tryg og åbne op til de problemer, du tumler med.

Jeg tager dig alvorligt, ligegyldig hvad dit problem er! Du vil også opleve, at jeg udfordrer dig, hvis du undviger at komme ind til sagens kerne. For vi skal finde derind sammen for, at du kan opnå en positiv forandring i dit liv.

Og husk: Det er din forandring! Jeg kan støtte dig på vejen og hjælpe dig med at finde retningen, men jeg kan ikke gå vejen for dig.

“Stod over for en udfordrende opgave, i forbindelse med et job i udlandet. Fandt det svært til tider at holde fokus på opgaven. Med en vis interesse, men også maskulin skepsis, valgte jeg at prøve hypnoterapi.

Katjas professionalisme og direkte måde at være på gjorde, at jeg hurtigt fattede dyb tillid til hende, og under mine 3 sessioner blev der løst op for mange ting.

Hypnosen har i dén grad ændret ting i mit liv, med en tydelig forbedret livskvalitet til følge. Det både i mit professionelle virke, men også i den almindelige omgang med andre mennesker.

Jeg ville ønske jeg havde gjort det for mange år siden.”

/Teamleder, Kinesisk konglomerat

Skepsis overfor terapi og hypnose?

Kære mand: Det kan godt være, at din kone, din kæreste eller din mor synes vældig godt om idéen om, at der er noget, du bør ”kigge på” og ”arbejde med”. Så du kan få det bedre… Men det er din beslutning. Det er ikke deres.

Det er sødt af dem, men jeg arbejder med klienter, der selv ønsker en forandring. Jeg ønsker ikke at arbejde med nogen, der vil forandre sig for andres skyld. For så kommer vi ingen vegne.

Det er dit liv, det er din frihed til at være dig, du skal gå med. En fornemmelse af ikke at føle dig begrænset.

Det er dit frirum og dit eget sted for udvikling at være i hypnoseterapi ved mig. Det er dit sted til at genvinde god kontakt til sig selv og få italesat det svære indeni.

Det kan føles meget befriende at sige nogle ting højt til en terapeut, der er helt udenforstående og som ikke dømmer på nogen måde. Et sted, der giver plads til, at du frit kan tale om ting, der fylder for dig.

Læs gerne mere om specifikke problematikker som rygestop, overvægt, tvangstanker og depression under behandlinger.

“Bare fire behandlinger skulle der til for at få kontrollen over alkoholen tilbage og komme ud af mit alkoholmisbrug.

Det overraskede mig, hvor hurtigt, jeg fik tillid til Katja. Jeg turde være åben omkring mine problemer og mit liv.

En tung byrde er blevet løftet af mine skuldre! Jeg har overvundet mit misbrug og føler, at jeg har 100% kontrol over alkoholindtagelsen.

Katja, mange tak for det!!!”

(Uddrag, læs hele udtalelsen her)

/Anonym mandlig klient, Sønderjylland