Om Katja Klinge

Til din garanti for kvalitet og tryghed, er jeg:

  • NGH-certificeret 5-PATH® Hypnotisør & Master Hypnoterapeut (National Guild of Hypnotists)
  • Uddannet og certificeret i den psykoterapeutiske overbygning gennem Hypnosehuset Danmark
  • 7th Path® Selvhypnoseinstruktør
  • Medlem af FHHD (Forening f. Hypnotisører og Hypnoterapeuter i DK)
  • Certificeret Shadow Facilitator v/Pernille Melsted
  • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
Hypnoterapeut Katja Klinge
KONTAKT

Jeg er fra 1971, har boet i Fredericia siden 2003, er oprindelig fra det nordsjællandske. Har både boet på landet med masser af dyr i mine unge år og senere i lejlighed, parcelhus og i bofællesskab med skønne mennesker. Jeg har to voksne børn, et par umage hunde og har både prøvet at være gift – og også at blive skilt.

Jeg har drevet fuldtids klinik siden 2017 og tilbyder behandlinger i hhv. Fredericia og Gentofte. Det er fantastisk at have været med til at hjælpe et utal af mennesker – unge som ældre, børn som voksne. Ofte modtager jeg en mail fra tidligere klienter, hvor de fortæller om, hvordan de har det i dag: Om, hvor meget de har tabt sig, hvordan de endelig turde sætte sig i en flyver, hvor mange cigaretter de har sparet sig selv for, at eksamen gik godt – hvordan deres liv er blevet meget lysere og postivt. Det rører mig.

Min egen baggrund har givet mig en stor forståelse for, at livet forandrer sig, og at alle har mange ting med sig i “rygsækken”, ligesom jeg selv har. For mig har mine skift i livet betydet en rummelighed i forhold til andre og en indsigt i, at der er mange måder at leve på – og dermed også mange forskellige former for udfordringer og problemer at tumle med.

Jeg er nysgerrig på mennesker, på sammenhænge og på årsager.

Tillid og fortrolighed

Jeg garanterer dig fuld fortrolighed både i forhold til dig som person og til de ting, du deler med mig. Så du kan være tryg i at åbne op til de tanker og følelser, der bekymrer eller tynger dig. Er du barn eller teenager, deler jeg kun de ting med dine forældre, som vi har aftalt er ok. For jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg tager dig alvorligt, uanset hvad dit problem er. Du vil opleve, at jeg spørger ind fra mange vinkler, så vi sammen kan komme ind til sagens kerne. For vi skal finde derind sammen for, at du kan opnå den forandring, du har sat dig for.

 5-PATH® Hypnotisør & Master Hypnoterapeut