Om Klinge Hypnoterapi

logo

Til din garanti for kvalitet og tryghed, er jeg:

  • NGH-certificeret 5-PATH® Hypnotisør & Master Hypnoterapeut (National Guild of Hypnotists)
  • Uddannet og certificeret i den psykoterapeutiske overbygning gennem Hypnosehuset Danmark
  • 7th Path® Selvhypnoseinstruktør
  • RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler)
  • Medlem af DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere)
  • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
Hypnoterapeut Katja Klinge

Jeg uddanner mig løbende, blandt andet indenfor Børn & hypnose. Jeg modtager egenterapi, coaching og supervision på månedlig basis for hele tiden at udvikle mig som både menneske og som terapeut.

Jeg er fra 1971, har boet mange år i Jylland, er oprindelig fra Sjælland. Har både boet på landet med masser af dyr i mine unge år og senere i lejlighed, parcelhus og i bofællesskab med skønne mennesker. Jeg har to børn, et par umage hunde og har både prøvet at være gift – og også at blive skilt.

Så min egen baggrund har givet mig en masse forståelse for, at livet forandrer sig, og at alle har mange ting med sig i “rygsækken”, ligesom jeg selv har. For mig har mine skift i livet betydet en rummelighed i forhold til andre og en indsigt i, at der er mange måder at leve på – og dermed også mange forskellige former for udfordringer og problemer at tumle med.

 5-PATH® Hypnotisør & Master Hypnoterapeut

Tillid

Som klient skal du forvente, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at opbygge et tillidsrum mellem os, så du kan føle dig tryg og åbne op til de problemer, du tumler med.

Jeg tager dig alvorligt, ligegyldig hvad dit problem er! Du vil også opleve, at jeg udfordrer dig, hvis du undviger at komme ind til sagens kerne. For vi skal finde derind sammen for, at du kan opnå en positiv forandring i dit liv.

Og husk: Det er din forandring! Jeg kan støtte dig på vejen og hjælpe dig med at finde retningen, men jeg kan ikke gå vejen for dig.

KONTAKT MIG