Bed tænderne sammen, bogstavelig talt!

En problematik med at skære/presse tænder sammen (specielt om natten), fik mig til at henvende mig til Katja. Jeg har i alt haft 4 sessioner, som hver især har været enormt spændende, indsigts- og lærerige oplevelser.

Katja er et utroligt varmt og imødekommende menneske, og samtidig yderst professionel. Ingen tvivl om, at hun er hamrende dygtig, engageret og interesseret i at hjælpe med ens problemstilling.

Fra start var Katja og jeg enige om, at min problemstilling er svær at måle på. Jeg kan dog konstatere, at de spændinger jeg havde i kæberne, når jeg sad og koncentrerede mig om dagen, de er væk.

Med hypnose finder Katja frem til årsagen til ens problematik, så sagens kerne kan behandles. I mit tilfælde betød det, at jeg i bogstaveligt forstand bed tænderne sammen, for at holde min mening tilbage.

Sammen med Katja har jeg været på en indre rejse, hvor jeg er blevet ført tilbage til byggesten og årsager for det, jeg bærer med mig. Og med mig, har jeg fået så meget selvindsigt og afklaring, som har givet svar, forståelse, healing og kickstartet ændringer – positive ændringer, som jeg har gavn af i det daglige.

For mig har hypnosen med Katja været en kæmpe brugbar oplevelse, og en oplevelse som jeg stadig bruger tid på at reflektere over.

Jeg føler stor taknemmelighed til Katja, og det jeg har oplevet og opnået med hypnosen. Katja har mine allervarmeste anbefalinger…

/N. Bruun, Fredericia