Red Bull er fortid! Min krop har det godt igen.

Jeg fik en dejlig mail fra 32-årige Line lidt over et år efter, at hun var klient hos mig.
Dengang var hendes store ønske at komme ud af sit meget store forbrug af energidrikken Red Bull, som hun drak 2,5 liter af om dagen! Det gav hende en underlig oppustet følelse i maven, hun havde taget på, havde uro i kroppen og fik tørre udslæt på huden. Hendes krop reagerede kraftigt på afhængigheden af energidrikken.
Hej Katja
Jeg ville bare fortælle dig, at siden jeg var ved dig sidste sommer, er jeg ikke bare kommet af med mit Red Bull problem: Du åbnede også noget andet i mig: Min spiritualitet. Og dette har hjulpet mig så meget! Min frygt for mørke er faktisk også stort set væk. Og efter mine sessioner hos dig, mærker og føler jeg mange ting med et meget åbent sind. 
En ny verden er åben for mig og en bonus uden Red Bull er, at jeg har tabt mig 18 kg., fået balance i kroppen og min pæne hud tilbage. Tak!
Mange hilsener Line