Sofie skriver:

Jeg kontaktede Katja akut, da jeg stod i en situation, hvor min tilbagevendende stress og angst var blusset op ret pludseligt, i højeste gear.
Jeg var dybt ulykkelig og parat til at opgive alle mine projekter, men valgte heldigvis at finde hjælp.

Hypnose har før hjulpet mig, og mit valg faldt på Katja, da Klinge Hypnoterapi lå nærmest.

Jeg kunne slet ikke overskue at slå op på alle anmeldelserne på nettet, men det viste sig at blive et forløb, der udvidede sig i takt med, at vi kom dybere ind i sjælen.

Rejsen blev længere end først antaget, men i første omgang fik vi styr på min stress og angst.

Når man kommer første gang hos Katja, føler man sig meget tryg.
Der er en behagelig stemning i beroligende omgivelser, der automatisk får en ned i et leje, der giver en følelse af, at her kan man roligt åbne op for sine problemer.

Katja hjalp mig med at vende min stress og min angst.
Hun hjalp mig med at forstå sammenhængen imellem mine reaktioner og fortidens oplevelser, og med at få ryddet op og få placeret diverse følelser på rette hylder, så jeg igen kunne trække vejret og overskue min situation.

Stille og roligt fik jeg zoomet ud og adresseret mine reaktioner, så jeg kunne skille tingene ad, i stedet for at tage alting ind.
Jeg følte, der var god tid til at vende alting og mærke efter. Stille og roligt faldt mit sind på plads, i takt med at jeg tog afstand fra udefrakommende påvirkninger.

Jeg tillægger mit arbejde hos Katja temmelig stor værdi, og trods hypnose kan minde om dagdrømmeri, kan jeg se hvilken effekt, det har på mig.
Jeg kan langt bedre koncentrere mig og slappe af, når jeg har fri samt forstå, at andres stress ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre.

Jeg har valgt at udvide mit forløb hos Katja, arbejde endnu dybere, bagom alle de synlige problemer, og kan på det varmeste anbefale Katja Klinge.

/Sofie Levy, København (pt. ophold i Fredericia)