Der kom mail fra Lone:

En glad quinde, nu med energi og overskud!

Hej Katja

Som lovet ville jeg skrive tilbage om, hvordan jeg har det efter de 4 behandlinger hos dig…..

Kan kun sige, det går sååååå godt: Fra at være en sur, indelukket, asocial og negativ quinde, har jeg nu energi, overskud og ingen trælse tanker om folk, der tidligere udfordrede mig. Det er som om, deres negative meninger bare preller af på mig!

Jeg er blevet meget bedre til at ”åbne posen” og få sagt de ting, jeg tidligere bare ville ha’ holdt indeni mig selv. Og som ville have gjort mig ked af det eller irriteret mig. Så mit selvværd og troen på mig selv er vendt tilbage.

Tænker stadig meget over tingene, men på den positive måde om, hvordan jeg siger tingene og hvordan jeg er overfor andre… jeg har fået positive tilbagemeldinger fra kollegaer som synes, jeg ser mere afslappet ud, og vi snakker sammen om morgenen nu.

Tidligere holdt jeg mig for mig selv. Det er nok fordi, jeg udstråler noget mere positivt nu.

Så alt i alt er jeg blevet en glad og meget mere positiv Lone, tæt på den jeg var før ?

Jeg har delt dit kort ud…

Har givet dit kort til flere, som synes det lyder helt vildt, dét jeg har været igennem!

Så håber, de gør noget ved det, og ikke går så længe som jeg…

Endnu en gang tak for din hjælp og din måde at være på!

Knuz fra den glade Lone

Ps: Er begyndt at træne 2 gange i ugen nu