fbpx
Teens og Unge2021-04-01T20:20:34+02:00

Hypnoterapi for teenagere og unge

Jeg hjælper teenagere og unge mennesker hver dag, og det er en kæmpe glæde. At vælge et forløb med hypnoterapi er en god beslutning. For med få behandlinger er det effektivt og kommer i dybden af dit problem. Så du kan få det meget bedre.

Måske har du været i andre former for terapi eller behandling, hvor I kun har talt sammen. I et forløb med hypnoterapi taler vi selvfølgelig om de udfordringer, du har. Og vi snakker om, hvordan du gerne vil have det i stedet. Men meget af tiden ligger du med lukkede øjne i hypnose, som er en tilstand, der føles rar og afslappet. 

 • Bliv glad igen

 • Koncentrer dig bedre

 • Du er helt unik

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

Stor effekt af hypnoterapi

”Jeg synes, det var meget behageligt og rart hele vejen igennem. Vi sad bare og snakkede om tingene, det var godt at komme ud med. Selve hypnosen var rigtig rar og man slapper meget af”

Sådan skriver Louise, 16 år, der fik 1 behandling inden sin 9. klasses afgangseksamen. Du kan læse hele hendes udtalelse her.

Hypnoterapi kan føles rigtig rart, fordi man ikke altid behøver at tale så meget, som man gør ved andre typer af behandling.
Mange problemer kan afhjælpes med hypnose:

 • Lavt selvværd
 • Koncentrationsbesvær
 • Angst, socialangst
 • Cutting og selvskade
 • Modløshed eller vrede
 • Misbrug
 • Spiseforstyrrelser som anorexi, bulimi og overspisning
 • OCD, tvangstanker
 • Sorg og tristhed ifm. dødsfald eller skilsmisse
 • Udfordringer ift. søskende eller venner
 • Maveproblemer, ondt i maven
 • Sengevædning
 • Overbekymring
 • Depression
 • Eksamensangst
 • Bange for mørke
 • Bange for at flyve
 • Højdeskræk

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

“Kære Katja,

Mange tak for de gange, vi har mødtes.
Synes, du har været en fantastisk sød og støttende terapeut, så håber og tror på, at jeg i fremtiden finder den indre styrke helt.

Min mor og jeg lyttede til din lydfil i går, mens vi havde ansigtsmasker på. Så den bliver allerede benyttet i bedste stil.

Tusind tak for den!”

/Kvinde, 22 år, lider af tvangshandlinger og tvangstanker, ønsker at være anonym

Til forældrene

Som forældre er det rigtig svært at se sit barn have det skidt og kæmpe med noget, der er svært. Det gør ondt indeni. Det skaber ofte stor frustration, for det påvirker en hel familie og lægger en dæmper på glæden og overskuddet.

Jeg er selv mor til to, en på 18 og en på 22. Som forælder synes jeg, det er vigtigt, at du er opmærksom på, at børn ofte er ”symptombærere” på de ting og situationer, de oplever. De reagerer på oplevelser både i skolen, på deres uddannelse, men også på den adfærd og de ting, der foregår i hjemmet. Det betyder, at jeg inddrager jer forældre, når jeg finder det nødvendigt. Men altid med teenageren/den unge i centrum. Jeg overholder min tavshedspligt og deler kun ting med forældre, som jeg har fået lov til eller er blevet bedt om.

Gennem behandlinger med hypnose har vi fokus på at finde den unges indre ressourcer frem; at lære at adskille egne følelser fra andres; at blive bedre til at håndtere udfordringer i dagligdagen.

De får et ”rum” hos mig, hvor de kan være sig selv. Jeg lover, de er i trygge hænder og kan udtrykke præcis dét, de har brug for.

Til forældrene

Som forældre er det rigtig svært at se sit barn have det skidt og kæmpe med noget, der er svært. Det gør ondt indeni. Det skaber ofte stor frustration, for det påvirker en hel familie og lægger en dæmper på glæden og overskuddet.

Jeg er selv mor til to, en på 18 og en på 22. Som forælder synes jeg, det er vigtigt, at du er opmærksom på, at børn ofte er ”symptombærere” på de ting og situationer, de oplever. De reagerer på oplevelser både i skolen, på deres uddannelse, men også på den adfærd og de ting, der foregår i hjemmet. Det betyder, at jeg inddrager jer forældre, når jeg finder det nødvendigt. Men altid med teenageren/den unge i centrum. Jeg overholder min tavshedspligt og deler kun ting med forældre, som jeg har fået lov til eller er blevet bedt om.

Gennem behandlinger med hypnose har vi fokus på at finde den unges indre ressourcer frem; at lære at adskille egne følelser fra andres; at blive bedre til at håndtere udfordringer i dagligdagen.

De får et ”rum” hos mig, hvor de kan være sig selv. Jeg lover, de er i trygge hænder og kan udtrykke præcis dét, de har brug for.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG – GENTOFTE
KONTAKT MIG – FREDERICIA
LÆS OM PRISER

“Min datter lider af svær bulimi og har været i et behandlingsforløb hos Katja.
Katja er eminent til at skabe den terapeutiske alliance, jeg opfatter hende meget dygtig til sit fag.
Med sin professionsbachelor i ernæring og sundhed har hun samtidig redskaber, der kan bruges i forbindelse med spiseforstyrrelser.
Jeg vil medgive de varmeste anbefalinger for Katjas seriøsitet og kunnen indenfor det hypnoterapeutiske felt.”

/Mor til ung kvinde, ønsker at være anonym

Hvordan får jeg det?

Er du teenager/ung? Og synes du, livet er virkelig svært nogle gange (eller hele tiden)? Det kan endda være, at der ikke er særlig mange, der ved, at du har det hårdt indeni… For hvad gør man, når alt på ydersiden ser fint ud, men der vælter følelser rundt indeni af tvivl, mindreværd og usikkerhed…?

Nogle gange føler du måske, at du er den eneste, der har det ligesom dig?

Det er du ikke… hver uge har jeg unge klienter, der starter med at have det ligesom dig. Og som får det meget bedre, når vi har været igennem et forløb på 4-5 behandlinger.

Her kan du læse nogle af de ting, de får ud af behandlingerne:

 • De får højere selvværd
 • De har en følelse af at være gode nok
 • De bliver i stand til at sige fra
 • De åbner op og bliver mere sociale
 • De føler, de kan træffe nogle valg i deres liv
 • De har nemmere ved at gå i skole og koncentrere sig
 • De klarer eksamen og prøver meget bedre
 • De bliver meget mere glade
 • De føler sig ikke alene eller ensomme mere
 • De synes, hypnosen er en super dejlig, afslappende tilstand

Hvis du lider af eksamensangst, anbefaler jeg, du hopper ind og læser nogle gode råd, jeg har skrevet. Du kan selvfølgelig også kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp.

Du kan læse mere om andre problemer som overvægt og tvangstanker under behandlinger.