34 år med min “farligste ven” i hånden er nu fortid

Ofte har jeg forsøgt at skille mig af med cigaretterne via alverdens rygestopforløb… intet hjalp, hver eneste celle i min krop skreg på næste dopamin-sus, næste fix. Ikke engang diagnosen kræft kunne stoppe mig i at sidde med cigaretterne ca. 20 gange dagligt!

Jeg blev kontaktet af en af Katjas tidligere klienter, som med succes har kvittet cigaretterne. Jeg tog tilløb… for helt ærligt, så troede jeg ikke på, at det lykkedes… det var angstprovokerende for mig, havde jo også forsøgt et ”farvel” mange gange.

Jeg har nu været røgfri i 19 dage, og har ikke den mindste lyst til at tænde ild i min farlige ”ven” igen. Det sus, cigaretterne gav mig, er nu erstattet med det vildeste sus over, at det endelig lykkedes!

Jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at jeg fortsætter hos Katja for at få styr på min søvn og sukkerafhængighed.

Katja, du kan noget helt særligt. Ingen af de andre hypnoterapeuter, jeg har besøgt, når dig til sokkeholderne.

Jeg er så taknemmelig for dig: Du er en life-changer 🙂

/Carina, 45 år