Monika røg ca. 10 cigaretter om dagen, havde været ryger i 11 år. Har prøvet piller, plastre og tyggegummi, hun blev dårlig af det hele. Dagen efter hypnosen skrev hun en sms til mig:

Jeg klarede dagen i går efter hypnosen helt vildt godt, jeg tænkte lidt på det, men hver gang forsvandt det igen! Men så i nat vågnede jeg badet i sved og hele morgenen har næsten ikke været til at holde ud… jeg har vitterligt næsten ikke tænkt på andet end cigaretter! Jeg har prøvet at tage noget frisk luft, lave vejrtrækningsøvelser, gå en tur, spise et par bolsjer, intet hjælper.

Hvad skal jeg gøre?! Har jeg taget dårligt imod hypnosen?

Jeg skrev til Monika, at hun tog rigtig fint imod hypnosen samt, at hun højst sandsynligt ville føle det nemmere allerede næste dag. Vi aftalte dog en ny tid for behandling nr. to. Den blev heldigvis strøget fra kalenderen igen, For allerede to dage senere skrev Monika:

Jeg føler virkelig, jeg kan klare den! Så jeg aflyser tiden. For sådan, som det går lige nu, så bliver det kun nemmere. Tusind tak, Katja!

Og 11 dage senere sendte hun et billede af sin e-kvit app, hvor der stod sort på hvidt, at hun nu havde været røgfri i 14 dage og havde sparet sin krop for 174 cigaretter! Hun skrev: Jeg må nok indrømme nu, at det er helt vildt, hvor nemt det pludselig er! Det er næsten som om, at jeg ikke har været så afhængig af rygning, som jeg følte det. Jeg skulle bare lige over de første par dage, så kørte det bare derud’af.

Jeg tænker nærmest ikke på det længere, og når jeg engang i mellem gør, så tænker jeg bare ”nå nej, jeg ryger jo ikke”. Og så går jeg bare videre til næste tanke!

Tusind tak for det hele Katja og for at minde mig om, hvor befriende det er at være ikke-ryger!! Har allerede anbefalet dig til flere.

Hilsen Monika

PS: Endnu en besked tikkede ind fra Monika: I dag siger mit rygestop 1 måned, 17 dage og 15 timer. Har hermed sparet min krop for 583 cigaretter og min pengepung for 1152kr! Det er lidt blæret, stor smiler!

/25 år, Fredericia