fbpx
Unikt forløb for unge2019-05-19T13:18:03+02:00

Små grupper, kun for unge

Du er ikke alene: Vær med i et forløb med nærvær, åbenhed og tillid.

Gruppeforløb er for unge mellem 17 og 23 år. Det er bygget op med både fælles gruppesessioner og individuelle sessioner med hypnoseterapi. Forløbet er tilrettelagt, så der hele tiden tages hensyn til den enkelte i en nærværende atmosfære, hvor der stille og roligt åbnes tillidsfuldt op til indsigt og forandring.

 • Unikt terapiforløb, specifikt tilrettet unge

 • Små grupper med 3 personer i hver

 • Gruppesessioner + individuelle behandlinger

Du fortjener at føle dig glad og god nok, præcis som du er

Jeg hjælper teenagere og unge mennesker hver dag. Jeg oplever oftest, at I sidder med mange af de samme spørgsmål og udfordringer i livet. Mange af jer har dårligt selvværd, føler jer modløse eller er overbekymrede og synes, at livet er svært at gennemskue. 

Jeg tænker tit, at mange af mine yngre klienter ville passe godt sammen som en lille gruppe, hvor I ville få meget ud af at følges ad i et forløb. Hvor der kunne udveksles erfaringer, bekymringer, handlemåder og tanker med hinanden.

Ofte tror I, at I er helt alene med de svære følelser. At ingen andre har det ligesom jer, at I er helt ”forkerte”.
I er heldigvis ikke forkerte på nogen måde.

Så fordi jeg synes, det er en rigtig god idé at mødes med andre, opretter jeg løbende forløb af små grupper: En lille, god gruppe på 3 unge mødes med mig 5 gange. Herudover har man også 3 sessioner med mig på dage, vi to aftaler. Hvor det kun er dig og mig. På den måde er der afveksling mellem at mødes i gruppen og mødes med mig individuelt.

Det vil sige 8 sessioner i alt.

På denne måde møder du både nogle omkring din egen alder og kan bruge min hjælp og viden i din proces til at få det bedre.

Jeg tilpasser løbende datoer for gruppeforløb.

Jeg kontakter dig gerne, når jeg planlægger næste forløb – skriv til mig.

De 5 fælles sessioner er kl. 16-18.30. Den sidste halve time bruges til afrunding og ”hyggelig snak”. 

Datoerne for gruppesessionerne fastlægges på forhånd.

De 3 individuelle behandlinger tager 1,5-2 timer pr. gang og aftales individuelt med mig, når du bestiller dit forløb.

KONTAKT

Sammensætning af gruppen

Jeg sammensætter gruppen efter de problematikker, I hver især har og efter mit skøn omkring, hvem der vil matche i en gruppe. Har jeg flere henvendelser, opretter jeg blot en gruppe mere – så I passer så godt sammen som muligt.

Grupperne er for piger og drenge mellem 17 og 23 år.

Indhold i sessionerne

Gruppesessionerne vil være kombination af blandt andet: Samtale, gruppeterapi og guidet hypnose*.

Individuelle sessioner er samtale og hypnoterapi. Vi vil både arbejde med nogle af de ting, der er kommet frem i gruppesessionerne og med problematikker, du har brug for at drøfte med mig alene. Jeg sørger for, at vi metodisk kommer rundt om og ind i din problematik. I din proces med at finde dig selv og den ”rigtige dig” bidrager jeg både kærligt, men også nogle gange ved at udfordre dig i forhold til dine tanker og vaner.

Undervejs får du lydfiler til selvhypnose, som kan aflyttes hjemme. Filerne hjælper dig i din proces med at få det bedre, og de understøtter sessionerne med hypnoterapi. Det er lydfiler indtalt af mig, så du kender min stemme, når du hører optagelsen.

*Til jer, der ønsker at vide mere om indholdet af de fælles sessioner: Jeg anvender samtaleteknikker med fokus på den unges ønskede forandring fremfor fastholdelse i det uønskede; metakognition (tanker om egne tankeprocesser: Vi er ikke vores tanker); guidet selvhypnose; psykoterapeutiske teknikker; værktøjer til indsigt og refleksion, bl.a. bogen Følelsernes Hemmelige Sprog; familieforståelse og ”medgivne” overbevisninger, herunder familiens og egne narrativer (selvfortællinger); og arbejdet med skyggesider.

“Samtalerne har hjulpet mig mere end et halvt år hos psykologen! Jeg forholder mig anderledes til angsten nu end førhen… Jeg fortæller mig selv, at det er helt ok at tænke den slags skøre tanker. Det er ikke farligt, bare skræmmende, og det er ikke forkert at være skræmt.

Resultatet hidtil er, at angsten er næsten væk, og jeg tror kun, det er et spørgsmål om at være vedholdende, før den er helt væk.”

/Ung mandlig klient, ønsker at være anonym

Pris for forløbet

 • 5 fælles sessioner á 2,5 timers varighed, i alt 12,5 timers gruppeterapi
 • 3 egne sessioner á 2 timers varighed, i alt 6 timers individuel terapi

18,5 timers terapi i alt: 6.900,00 kr.

Der vil være mulighed for at dele beløbet i 2 rater, mod mindre gebyr på 150,00 kr., der tillægges første betaling.

Skulle du have brug for at fortsætte med flere egne sessioner, yder jeg en rabat på 20%, det vil sige, at efterfølgende sessioner koster 1120,00 kr. (normalpris 1400,00 kr.).

KONTAKT

Om afbud eller ved sygdom

Det er ansvarsfuldt, at alle i gruppen forpligter sig til forløbet, da det er vigtigt for den enkelte og for gruppens dynamik.

Vælger du derfor at afbryde dit forløb undervejs, refunderes der på følgende måde

 • Tilbageværende gruppesessioner 450,00 kr. pr. session
 • Tilbageværende individuelle sessioner, der aflyses helt, 800,00 kr. pr. session

Hvis du bliver syg:

 • Gruppesessioner gennemføres som planlagt, der refunderes ikke for ”tabte” gruppesessioner
 • Individuelt aftalt session flyttes til ny dato efter aftale. Ved afbud mindre end 24 timer før en session, faktureres et gebyr på 250,00 kr.

Alle ovenstående priser og vilkår gælder udelukkende klienter, der booker et forløb i en gruppe for unge.

Se gerne mere for generelle priser, betaling og afbud her

Om afbud eller ved sygdom

Det er ansvarsfuldt, at alle i gruppen forpligter sig til forløbet, da det er vigtigt for den enkelte og for gruppens dynamik.

Vælger du derfor at afbryde dit forløb undervejs, refunderes der på følgende måde

 • Tilbageværende gruppesessioner 450,00 kr. pr. session
 • Tilbageværende individuelle sessioner, der aflyses helt, 800,00 kr. pr. session

Hvis du bliver syg:

 • Gruppesessioner gennemføres som planlagt, der refunderes ikke for ”tabte” gruppesessioner
 • Individuelt aftalt session flyttes til ny dato efter aftale. Ved afbud mindre end 24 timer før en session, faktureres et gebyr på 250,00 kr.

Alle ovenstående priser og vilkår gælder udelukkende klienter, der booker et forløb i en gruppe for unge.

Se gerne mere for generelle priser, betaling og afbud her.

“Min datter lider af svær bulimi og har været i et behandlingsforløb hos Katja.
Katja er eminent til at skabe den terapeutiske alliance, jeg opfatter hende meget dygtig til sit fag.
Jeg vil medgive de varmeste anbefalinger for Katjas seriøsitet og kunnen indenfor det hypnoterapeutiske felt.”

/Mor til ung kvinde, ønsker at være anonym

Synes du, livet er svært?

Mange unge har allerede været igennem forløb for deres eventuelle angst, sorg, spiseforstyrrelse, stofmisbrug eller en helt femte problematik.

Det kan have været et forløb gennem TUBA , eller via enten børne- og ungdomspsykologisk klinik eller børnepsykiatrisk enhed på sygehuse.

CoolKids er også et anvendt behandlingsprogram til børn og unge med angst, ligesom der oprettes sorggrupper til børn og unge, der mister et nært familiemedlem.

Er du ung med en spiseforstyrrelse som enten anorexi eller bulimi, har du højst sandsynligt været gennem et forløb, hvor I har prøvet at få fjernet eller minimeret denne forstyrrelse. 

Jeg ved, der er mange tilgange til dét, at have det svært. Og ofte er det et spørgsmål om at have tillid til den, der skal hjælpe en. Tillid til sin terapeut.

Hvis du har lyst til at læse mere om mig og få en fornemmelse af, at du kan have tillid til mig, så klik videre her til siden ”Om mig”.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig og forhåbentlig byde dig velkommen i et forløb, hvor du kan mærke, at du aldrig er alene.

KONTAKT

Tidligere klienter fortæller… flere her