fbpx
Varigt rygestop2020-08-04T21:42:14+02:00

Varigt rygestop
med hypnose

Hypnose er yderst effektivt til rygestop! De fleste oplever, at lysten til at ryge er fuldkommen væk efter bare én session. Selv personer, der har røget i årtier siden teenageårene, smider cigaretterne ud af deres liv. Det er nemmere at blive ikke-ryger, end du måske går og forestiller dig.

Gennem hypnoterapi og ved hjælp af simple værktøjer, gør jeg det nemt for dig at sige farvel til cigaretterne. Oftest skal der kun 1 behandling til for at blive røgfri og kvitte smøgerne. Og aldrig have lyst til at ryge igen!

  • Slip rygetrangen

  • Kontrol over vaner

  • Fri ikke-ryger

Hej Katja.
Tak for sidst.
Jeg behøver ikke vores  aftale nr. 2…
Jeg har nu været røgfri i en uge, og selvom det kun er kort tid,
så er der ingen vej tilbage!
Slut med cigaretterne efter 36 år!

/Morten, 52 år, røgfri efter kun 1 session

Det er nemmere at blive røgfri, end du drømmer om!

Jeg har fået tilbagemeldinger fra tidligere rygere, hvor de skriver til mig, at havde de vidst, det var nemt at stoppe, ja, så havde gjort det for flere år siden.

Jeg sætter spørgsmålstegn ved hele området omkring f.eks. nikotinplastre og nikotintyggegummi, for jeg har haft klienter, der har røget hver dag i mere end 40 år… og som aldrig ryger igen, efter kun at have haft 1 enkelt behandling hos mig! Så må jeg konkludere, at det ikke kroppen, der er afhængig, men vanens magt der har overtaget og cigaretterne, der har taget “kontrollen”.

Og vaner er præcis dét, som vi ændrer gennem hypnoseterapi.

Hypnose er gennem årtier blevet anvendt som et effektivt middel til at blive ikke-ryger.

Mange rygere tager en cigaret af ren vane, de tænker ikke så meget over, hvornår de ryger. Og hvorfor.

Men måske er du en af dem, der ryger en ekstra smøg, når du enten bliver ked af det, vred eller frustreret? Måske ryger en ekstra smøg, når du keder dig eller skal udfylde en pause?

Når vi mødes til dit rygestop, taler vi sammen om dine rygevaner og hvorfor, du ønsker at stoppe. Måske har du noget, der bekymrer dig? Måske har du været stoppet med at ryge før, men en oplevelse eller situation fik dig til at starte igen, selvom du slet ikke havde lyst til det.

Måske er du overbevist om, at kroppen er så afhængig af at ryge, at du slet ikke vil kunne lade være. Men det kan du!

Rygning er en kortvarig impuls og ofte er rygning koblet med andre ting, du også gør: For eksempel er der mange, der forbinder rygning med en kop kaffe eller med at holde en pause i arbejdet.

Igennem hypnoterapi omprogrammerer jeg impulsen og bryder rygetrangen. Dermed skabes en ny adfærd: Så du kan blive røgfri.

Når du kommer hos mig til din session, har du taget en beslutning: Du ønsker at lægge cigaretterne på hylden – og de skal ikke udskiftes med en anden dårlig vane. Det skal bare være helt naturligt at trangen er væk og, at du har taget kontrollen tilbage.

Derfor beder jeg altid klienter om at have røget deres sidste smøg aftenen inden, vi mødes. For så har man bevist overfor sig selv: Nu skal det være slut!

Ca. 8 ud af 10 af mine rygestop-klienter stopper med at ryge efter én session. Dog oplever nogle, at selvom cigaretterne er “slukket”, så er trangen der fortsat. I det tilfælde anbefaler jeg at se det an i ca. en uge, hvor man bruger nogle simple teknikker, jeg har givet med samt en gratis lydfil med selvhypnose, jeg altid tilbyder at sende. Hvis dette ikke hjælper, er der hjælp at hente ved at booke en session mere, hvor vi arbejder konkret med at fjerne trangen til at ryge.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG
LÆS OM PRISER

Selvfølgelig er jeg røgfri! Og det er bare dejligt.

Jeg vil helt sikkert komme til dig igen, hvis jeg får brug for hjælp.

/Kenny, 3 mdr. efter én session

Er du afhængig af hash?

Jeg kan hjælpe dig af med din hashafhængighed, hvis du ønsker det. Når man ryger hash, ligger der andre følelser bag, end hvis man “blot” ryger cigaretter. Derfor vil et forløb omkring hashafvænning være 4-5 behandlinger.

Vi går ind og arbejder med de mønstre, du har opbygget omkring hashrygningen. Får set på, hvornår du har ekstra brug for at ryge for at “forsvinde væk fra det hele”. De følelser arbejder vi med, så du efter forløbet har en helt ny, mere positiv grundfølelse indeni dig. En følelse af, at du er god nok, at du har energi og kan klare de udfordringer, du møder.

Klar i hovedet og med ro i kroppen

Tidligere klienter fortæller… flere her