Varigt rygestop2019-07-16T18:45:48+02:00

Varigt rygestop
med hypnose

Hypnose er yderst effektivt til rygestop. I behandlingerne arbejder vi målrettet med fokus på, at din lyst til at ryge fuldkommen forsvinder. Selv personer, der har røget i årtier, måske lige siden de var teenagere, smider cigaretterne ud af deres liv.

Gennem hypnoterapi og ved hjælp af simple værktøjer, gør jeg det nemt for dig at sige farvel til cigaretterne. Ofte skal der kun 2 behandlinger til for at blive røgfri og kvitte smøgerne. Og ikke have lyst til at ryge igen!

  • Slip ritualerne

  • Få kontrol over tankemylderet

  • Føl dig lettet og fri

Hej Katja.
Tak for sidst.
Jeg behøver ikke vores  aftale nr. 2…
Jeg har nu været røgfri i en uge, og selvom det kun er kort tid,
så er der ingen vej tilbage!
Slut med cigaretterne efter 36 år!

/Morten, 52 år, røgfri efter kun 1 session

Mange rygere tager en cigaret af ren vane, de tænker ikke så meget over, hvornår de ryger. Og hvorfor.

Men måske er du en af dem, der ryger en ekstra smøg, når du enten bliver ked af det, vred eller frustreret? Måske ryger en ekstra smøg, når du keder dig?

Hvis du ryger på såkaldt negative følelser kan vi også arbejde med dét via hypnoterapien. Ved din første behandling taler vi sammen om de mønstre og vaner, du har omkring din rygning. Jeg vil også spørge dig om, hvad der kan få dig til at tage en ekstra smøg. Måske har du noget, der bekymrer dig? Sammen vurderer vi, om der er negative følelser, vi skal arbejde videre med efter rygestoppet. Så kan vi udvide dit forløb med flere behandlinger, hvis du ønsker det.

Måske er du overbevist om, at kroppen er så afhængig af at ryge, at du slet ikke vil kunne lade være. Men det kan du!

Rygning er en impuls og ofte er rygning koblet med andre ting, du også gør: For eksempel er der mange, der forbinder rygning med en kop kaffe eller med at holde en pause i arbejdet.

Igennem hypnoterapi omprogrammerer jeg impulsen og bryder koblingen til rygetrangen. Dermed skabes en ny adfærd: Så du kan blive røgfri.

Hypnose i Fredericia

Fleksible tider, der tilpasses dig

KONTAKT MIG
LÆS OM PRISER

Selvfølgelig er jeg røgfri! Og det er bare dejligt.

Jeg vil helt sikkert komme til dig igen, hvis jeg får brug for hjælp.

/Kenny, 3 mdr. efter én session

Er du afhængig af hash?

Jeg kan hjælpe dig af med din hashafhængighed, hvis du ønsker det. Når man ryger hash, ligger der andre følelser bag, end hvis man “blot” ryger cigaretter. Derfor vil et forløb omkring hashafvænning være 4-5 behandlinger.

Vi går ind og arbejder med de mønstre, du har opbygget omkring hashrygningen. Får set på, hvornår du har ekstra brug for at ryge for at “forsvinde væk fra det hele”. De følelser arbejder vi med, så du efter forløbet har en helt ny, mere positiv grundfølelse indeni dig. En følelse af, at du er god nok, at du har energi og kan klare de udfordringer, du møder.

Klar i hovedet og med ro i kroppen

Tidligere klienter fortæller… flere her