fbpx
Varigt vægttab2020-08-04T21:58:24+02:00

Varigt vægttab
med hypnose

Måske kender du alt til elevatorvægt, suppekure, kalorietælling. Noget har virket en overgang, men intet af det virker permanent. 

“Tag dig nu sammen”, siger en lille stemme indeni. Men du kan simpelthen ikke holde vægten, ligemeget, hvad du gør – og ikke gør.

  • Slip sukkertrang

  • Genvind kontrollen

  • Føl dig fri og glad

Vægttab der holder

Kender du dét:  Jeg må lige ha’ et eller andet… Som om, du nærmest ikke engang helt styrer det selv…!

Måske er du ikke specielt overvægtig, men virkelig træt af, at det er som om, tanker om mad, sukker og “hvor tit og hvor meget” fylder alt, alt for meget i hovedet.

Pepsi Max, Cola Light eller energidrikke… måske er det dem, der er synderne?

Måske gør du nogle gange dét, at du “spiser på følelser”, som det så populært hedder. Altså, når du får en følelse af f.eks. rastløshed, irritation, ked af det-hed eller kedsomhed – så kommer der også en følelse snigende af, at du har brug for at spise eller drikke noget! For at trøste dig, for at aflede dig selv, for at fylde tomrummet.

Men måske er der en årsag til, at de følelser bliver ved med at dukke op. Ligemeget, hvor meget du prøver at stoppe, holde igen eller kontrollere?

Hvis du føler dig klar til det, kan det være, det er tid til at finde og opløse årsagerne til, at du bliver ved med at “falde i”? Begynde at mærke, hvad det virkelig er, du har brug for.

Begynde at mærke, at du faktisk er temmelig værdifuld! At du er temmelig vigtig i dit eget liv! Og at din krop har brug for at skrue op for det gode og ned for det dårlige, så den kan fungere optimalt.

Hvis du har opstartet et vægttab, der er kommet godt fra start, så kan jeg hjælpe dig med at fortsætte i den gode retning. Så vægttabet holder ind i fremtiden. Og du bliver meget bedre til at mærke efter, hvad du har brug for, og hvornår du har brug for det. Så du får meget nemmere ved at holde den nye kurs.

Et forløb strækker sig oftest over 4-5 behandlinger. Ofte lægges den 5. session en måneds tid efter de andre. På den måde kan vi samle op på forløbet og forstærke den positive forandring, du oplever.

Vi kommer i dybden med alle de aspekter, der bliver ved med at “spænde ben” for dig.

Vi arbejder med dit ønskede vægttab, at slukke sukkertrang eller din hang til energidrikke.

Du får selvfølgelig nogle fif og teknikker med i forløbet, der også hjælper dig på vej.

Jeg har aldrig været fortaler for kalorietælling, når man skal tabe sig. Der er helt andre ting “på spil”, der gør det så svært at holde vægten eller slukke sukkeret.

Det ved jeg både via min uddannelse indenfor Ernæring & Sundhed samt flere år som kostvejleder på et sygehus.

Tag en god beslutning

KONTAKT MIG
LÆS OM PRISER

Den sunde livsstil fortsætter, en stor tak til dig, Katja:

Tabte 6 kg. på de første 5 uger. Og efter 4 måneder har jeg tabt 18 kg.!

D. Bruus Vestbjerg, Vejen

En del overvægtige “spiser på følelser”, det vil sige, at når du får en tanke om, at du enten er angst, ked af det eller keder dig – så kommer følelsen af, at du har brug for at spise noget. For at trøste dig, for at aflede dig selv, for at fylde tomrummet.

Det er de følelser, vi sammen vil finde frem til, finde årsagen bag og til slut opløse. Således, at koblingen klippes over, og du igen har mulighed for at kunne mærke, hvad du egentlig har brug for. Hvad det egentlig er, dine følelser prøver at fortælle dig.

Du vil efter forløbet reagere positivt og naturligt på dine følelser, uden at tage på.

Du er måske opstartet et positivt vægttab, der går godt. Så kan vi sammen understøtte vægttabet og den positive forandring, så vægttabet holder ind i fremtiden. Og du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at tage på igen.

Jeg er også uddannet indenfor Ernæring & Sundhed, det bidrager til min indsigt i arbejdet omkring vægttab.

Tidligere klienter fortæller… flere her

Jeg kunne allerede mærke Katjas energi og høje faglighed i tlf. Jeg havde et problem, som jeg var sikker på, jeg aldrig skulle slippe af med. Jeg gik til gengæld derfra med en AHA-oplevelse og fornyet energi og mod. Og er ovre mit problem!!

Uanset om man anser hypnose for ’alternativ’ behandling eller ej, så vil jeg til hver en tid anbefale Katja Klinge til alle:

MAN FÅR SÅ MEGET UD AF DET!

Pernille, 27 år